Perintäpalvelu

icon-mopment-financial

Moment Finance
– Perintäpalvelu

Tarjoamme käyttöösi perintäpalvelumme, josta vastaa konsernimme oma perintätoimisto Aurum Contactor Oy. Perintäpalvelumme on tehty sinulle helpoksi ja vaivattomaksi käyttää. Voit lähettää yksittäisiä maksuhuomautuksia tai aktivoida perintätoimeksiannon. Palvelu on käytössäsi 24/7, emmekä veloita mitään toimeksiannon jättämisestä. Mikäli tarvitset rahoitusta perintäprosessin ajaksi, voit hakea sitä Moment Finance – Rahoituspalvelumme kautta.

  • Perintäpalvelumme on käytössäsi 24/7!
  • Perityt rahat saat tilillesi 24 h sisällä onnistuneesta perinnästä!
  • Toimeksiannon jättäminen ilmaista!
  • Tavoitat meidät henkilökohtaisesti arkisin 12 tuntia päivässä

Miten perintä toimii?

icon-mopment-financial

Perintäpalvelun käyttö on todella helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain täyttää toimeksiantolomake ja hyväksyä sopimusehdot. Tietojen tallentumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Perintätoimistomme toimittaa maksuhuomautukset ja perintäkirjeet seuraavan arkipäivän aikana eteenpäin. Toimimme aina hienovaraisesti ja hyvien perintätapojen mukaisesti, sinun asiakassuhteita riskeeraamatta.

Me aktivoimme toimeksiannon puolestasi.

icon-mopment-financial

Voit lähettää toimeksiannon myös sähköpostilla info@momentfinance.fi tai soittamalla 029 360 9000. 

Tulleet rahat tilitämme sinulle kahden seuraavan arkipäivän sisällä ja saat sähköpostiisi raportin, josta voit siirtää tilitystiedot reskontraan. Helppoa, nopeaa ja tehokasta!

Helpota arkeasi
perintäprosessin ajaksi

Aurum Contactor on kotimainen perintätoimisto, joka on harjoittanut toimiluvallista perintätoimintaa vuodesta 2009 alkaen. Oy Aurum Contactor Ltd on rekisteröity perintätoiminnan harjoittajien rekisteriin (ESAVI/20860/2019). Rekisteröinti varmistaa, että perintätoimintaa harjoitetaan asianmukaisesti ja lainmukaisesti sekä toiminnassa noudatetaan hyvää perintätapaa.

Q&A perintä

Voit siirtää laskun perintään, kun siitä on lähetetty vähintään yksi kirjallinen maksumuistutus, joka on erääntynyt. Laskun tulee olla myös riidaton, eli asiakkaasi ei ole kiistänyt laskua tai reklamoinut laskun sisältöä tai summaa.
Kyllä voit. Tällöin lähetämme maksumuistutuksen puolestasi ennen vapaaehtoista perintää. Maksumuistutuksen lähettämisestä ei aiheudu sinulle kustannuksia.
Toimeksiannon tekeminen on helppoa eikä vaadi kanssamme erillisen sopimuksen tekoa. Tarvitsemme sinulta vain erääntyneen laskun tiedot, jotka voit syöttää toimeksiantolomakkeelle tai toimittaa tiedot meille muulla tavoin esim. sähköpostitse.

Vapaaehtoisesta perinnästä aiheutuneet kulut veloitamme velalliselta perintäkuluina. Velkojaa emme veloita toimeksiannon jättämisestä saati aloitus- tai vuosimaksuna. Mikäli toimeksianto peruutetaan tai saatava osoittautuu riitaiseksi, veloitamme velkojalta hinnastomme mukaisen kulun.

Vapaaehtoisessa perinnässä saatavaa voidaan periä kirje- ja puhelinperinnällä sekä sähköpostitse ja tekstiviesteillä. Yrityssaatavien perinnässä voidaan lisäksi käyttää trattamenettelyä. Maksuun pyritään ensisijaisesti aina vapaaehtoisen perinnän keinoin. Saatavan perinnässä voidaan tehdä maksusopimus kuukausittaisista maksueristä.
Vapaaehtoista perintää ei perintälain mukaan saa jatkaa, jos asiakas kiistää maksuvelvollisuutensa, eikä kiistäminen ole selvästi perusteetonta. Tässä tapauksessa olemme yhteydessä velan kiistämisestä ja sovimme erikseen jatkotoimista.
Saatte ensimmäisen toimeksiannon yhteydessä tunnuksen sähköiseen palveluumme, jossa perinnän tilaa voi seurata. Tilityksistä lähetämme lisäksi raportin automaattisesti sähköpostitse.

Tilitämme perityt varat (pääoma ja korot) yrityksenne tilille kahden seuraavan arkipäivän sisällä.

Olemme sinuun yhteydessä jatkotoimien osalta, mikäli saatavan perintä ei onnistu vapaaehtoisessa perinnässä. Kuluttajavelallisen osalta teemme haasteharkinnan ja suositamme asiassa jatkotoimia. Yritysvelallisten osalta voimme taas käyttää trattaperintää ja protestointia, mutta senkin osalta olemme erikseen yhteydessä.