Toimialat

Terveydenhuolto

Olemme terveydenhuollon ammattilaisia, koska yhdistämme asiantuntijuuden, kumppanuuden ja teknologian, jonka avulla terveydenhuolto toimii entistäkin tehokkaammin paremman arjen puolesta.

Tutustu tarkemmin asiakastarinoihimme kuten Fimlab Laboratoriot ja Evondos.

Finanssi-, perintä- ja vakuutus

Tarjoamme helposti ymmärrettävää ja lähestyttävää perintäpalvelua, laadukkaita vakuutusmyynnin ja -asiakaspalvelun kohtaamisia. Lisäksi tarjoamme erilaisia rahoitusratkaisuja sekä kuluttajille että yrittäjille. Olemme finanssivalvonnan rekisteröity päätoiminen vakuutusedustaja.

Maailmanlaajuisesti tunnettu AIG luottaa meidän palveluihimme.

Sähkö- ja energia

Varmistamme, että kuluttajille on tarjolla vastuullisesti tuotettua sähköä edulliseen hintaan. Hallitsemme toimialan asiakaspalvelun ja puhelinmyynnin tarpeet monikanavaisesti myös mahdollisissa häiriötilanteissa. 

Tutustu lisää  Energia247 sivuilla.

Liikenne

Ratkaisemme teknologian, asiantuntijuuden ja asiakaskohtaamisten avulla liikenteen digitalisaatiomurrosta yhdessä kumppanimme kanssa. Haluamme kehittää ja parantaa palveluita, jotta ihmisillä olisi parempi arki.

Lue lisää Jaguar ja Finnapark
-asiakastarinoistamme.

Kaupanala

Verkkokauppa on kasvanut merkittäväksi tekijäksi ja kuluttajat haluavat palvelua 24/7. Meillä on vahva osaaminen verkkokaupan asiakaspolun monikanavaisissa kohtaamisissa sekä teknologisen ympäristön ratkaisuissa kuten laadukkaissa domainpalveluissa, palvelinratkaisuissa ja yhteyksissä.

Osaamiseemme luottaa Kauppahalli24 ja Finlayson.

Media-ala

Media-alalla monipuolisen kumppanin laaja osaaminen tuo kustannussäästöä ja tehokkuutta toimintaan. Vahvuutenamme on media-alan ymmärrys ja siihen sopivat palvelut kuten monikanavainen asiakaspalvelu, levikkimyynnin tehostaminen telemarkkinoinnin keinoin sekä korkean käytettävyyden palvelut kuten domainpalvelut.

Taitoihimme luottaa Metsälehti.